واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

اعلام نحوه دورکاری کارکنان در شرایط کرونای انگلیسی | افزایش نظارت بر مجتمع‌های تجاری در مشهد

  • کد خبر: ۵۹۹۵۷
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
اعلام نحوه دورکاری کارکنان در شرایط کرونای انگلیسی | افزایش نظارت بر مجتمع‌های تجاری در مشهد
فرماندار مشهد گفت: دورکاری‌ها باتوجه‌به رنگ شهرها که از پیش اعلام شده بود، اعمال می‌شود و باتوجه‌به اینکه وضعیت مشهد زرد است، دستگاه‌های ضروری با تمام کارکنان و دستگاه‌های غیرضروری با دوسوم کارکنان مشغول به فعالیت‌اند.

جانقربان|شهرآرانیوز- با ورود کرونای انگلیسی به مشهد و واهمه ابتلا به آن، باتوجه‌به اینکه گفته می‌شود سرعت انتقال این نوع ویروس بسیار زیاد است، از سؤالاتی که این روزها مطرح می‌شود، تغییر نحوه دورکاری ادارات در این وضعیت است.

 

فرماندار مشهد در پاسخ به این سؤال شهرآرانیوز گفت: دورکاری‌ها باتوجه‌به رنگ شهرها که از پیش اعلام شده بود، اعمال می‌شود و باتوجه‌به اینکه وضعیت مشهد زرد است، دستگاه‌های ضروری با تمام کارکنان و دستگاه‌های غیرضروری با دوسوم کارکنان مشغول به فعالیت‌اند.

 

سیدمحمدرضا هاشمی افزود: در جلسه ستاد کرونای استان این موضوع مطرح شد و تصمیماتی اتخاذ شد. متأسفانه اکنون ۶ ابتلا به کرونای انگلیسی در مشهد مشاهده شده است که مراقبت‌های ویژه دراین‌زمینه درحال انجام است و خانواده این افراد نیز تحت کنترل و نظارت هستند. باتوجه‌به اقدامات انجام‌شده، امیدواریم شاهد اوج‌گیری بیشتر این نوع از کرونا نباشیم. اما نگرانی ما هدف‌قراردادن و مبتلاشدن جوانان و نوجوانان به این نوع ویروس است.

 

وی خاطرنشان کرد: در جلسه ستاد استانی تصمیماتی اتخاذ شده و ما در ستاد شهرستان مشهد نیز تصمیماتی را خواهیم گرفت و محدودیت‌ها و نظارت‌ها بیشتر خواهد شد. باتوجه‌به اینکه به پایان سال نزدیک می‌شویم و مردم به بازارها مراجعه می‌کنند، نظارت بر مجتمع‌های تجاری و محل‌های تجمع افزایش بیشتری خواهد یافت.

 

این مقام مسئول گفت: براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، سفر به مشهد همچنان ممنوع است و در ورودی‌های شهرستان گروه‌های نیروی انتظامی مستقر و دوربین‌ها درحال پایش‌اند و منع تردد در شب نیز همچنان جریان دارد. ما امیدواریم همان‌گونه که با همراهی مردم در مقطعی به شرایط آبی رسیدیم، دوباره به وضعیتی مطلوب برسیم.

 

رنگ‌بندی‌ها براساس شاخص خطر است

در همین زمینه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز به شهرآرانیوز گفت: کرونای انگلیسی با دیگر کروناها تفاوتی ندارد و رنگ‌بندی‌ها براساس میزان بستری بیماران و تست‌های مثبت و منفی تعیین شده است و شاخص خطر از میان آن‌ها استخراج می‌شود. شاخص خطر اگر بیش از یک باشد، وضعیت زرد و اگر بیش از ۲ باشد، وضعیت نارنجی اعلام می‌شود و ربطی به نوع کرونا ندارد.

 

دکتر مهدی قلیان در پاسخ به اینکه آیا تجمعات شاخص خطر را افزایش نمی‌دهد، اظهار کرد: تجمعات خطرساز است و باعث بدترشدن اوضاع می‌شود، اما در وضعیت حضور تمام کارکنان. ضمن اینکه متأسفانه اکنون شاخصی وجود دارد که نشان می‌دهد میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سازمان‌ها و ادارات تابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زیر ۸۰ درصد است و متأسفانه به ارباب‌رجوعی که ماسک ندارد، خدمات ارائه می‌شود!

 

وی افزود: اکنون براساس اعلام نرم‌افزار ماسک، رنگ مشهد زرد است و حضور کارکنان براساس جدول اعلام شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->